Τηλ. επικοινωνίας: 6940 188 555

Ακολουθούμε μια συγκεκριμένη διαδικασία διεκπεραίωσης project.

Αρχικά γίνεται μια μελέτη σχετικά με τον ανταγωνισμό, το κοινό στο οποίο θα απευθυνθούμε και τις υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Αναζητούμε καινοτομίες προώθησης και προσέγγισης σε όλα τα επίπεδα.

Οριστικοποιούμε τον τρόπο προβολής της επιχείρησης στο διαδίκτυο σε συνεννόηση πάντα με τον πελάτη.

Ορίζουμε περιεχόμενο πρωτότυπο και ελκυστικό προς τους πελάτες μας και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες SEO οι οποίοι ισχύουν σήμερα.

Μετά αναλαμβάνει ο γραφίστας μας να απεικονίσει όλη τη μελέτη σε μια μακέτα η οποία παραδίδεται στον πελάτη και αφού τροποποιηθεί και αποφασιστεί – ολοκληρωθεί, αποστέλλεται στον προγραμματιστή μας για υλοποίηση.

Αφού τελειώσει η κατασκευή της πρώτης σελίδας θα λάβετε το Link κατασκευής στο οποίο θα μπορείτε πια να παρακολουθείτε την συνέχεια της κατασκευής online.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, ακολουθεί ο έλεγχος καλής λειτουργίας και δοκιμής από τις τρέχουσες εκδόσεις περιηγητών (browsers).

Ύστερα κι από τις τελικές διορθώσεις η ιστοσελίδα σας είναι έτοιμη για το διαδίκτυο. Συνδέουμε το domain όνομα το οποίο έχουμε εξ αρχής επιλέξει και δηλώνουμε το site σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να μπορεί να μας βρίσκει όποιος ψάχνει εμάς, τις υπηρεσίες μας ή τα προϊόντα μας.